Sider

Totalt antall sidevisninger

14. mars 2013

Dobbelt prisgitt

På et knapt halvår er OUS-lege Theresa Olasveengen hedret med to priser, sist med Det Kongelige Norske Videnskabers Selskabs pris for yngre forskere, naturvitenskapene, 2013.

Prisen ble tildelt ved en høytidelig seremoni i Trondheim 8. mars.
I juryens begrunnelse heter det: ”Olavsveengen har på bemerkelsesverdig kort tid gjennomført banebrytende studier med høy internasjonal anerkjennelse innen hjerte-lungeredning parallelt med at hun også tar spesialistutdannelse i anestesi.”

I november 2012 mottok hun «The Max Harry Weil Award» under årsmøtet til American Heart Association. Hun var da den aller første mottageren av denne amerikanske prisen:
 
Som den første i verden har OUS-lege Theresa Olasveengen mottatt «The Max Harry Weil Award». Hun mottok prisen under årsmøtet til American Heart Association (AHA).


Prisen, som ble delt ut 6. november 2012 av American Heart Association, er ny av året. Den deles ut til en fremragende, ung forsker innen resuscitering, intensiv og perioperativ medisin. Det er Dagens Medisin som melder dette:

Deler æren med sitt miljø– Det er en kjempeære å få en slik internasjonal pris, sier Theresa Olasveengen til Dagens Medisin. Hun vil imidlertid ikke ta all ære selv.
– Prisen er like mye en anerkjennelse av forskningsmiljøet ved akuttmedisinsk forskningsgruppe ved Oslo universitetssykehus, der jeg arbeider.
Hun forteller at lederen av denne forskningsgruppen, akuttmedisiner og professor Petter Andreas Steen, er flink til å stimulere sine medarbeidere til å gjøre en god forskningsinnsats.
Les hele saken i Dagens Medisin1 kommentar:

Anonym sa...

WHITE lÅN
Windsor House, Greville Road,
Bristol, BS3 1LL Storbritannia.
E-post: whiteloans@admin.in.th

Hvite lån er et handelsnavn for Frilanser Financials Ltd, Avondale House,, Middlesex 262 Uxbridge Road, HA5 4HS.
Selskapet Nummer: 07676401.
Data Protection Antall: Z2957996.
CCL Antall: 562464

Vi er spesialister i å finne kort / lang sikt kreditt løsninger for kunder i hast. Instant lønning lån tilgjengelig gjennom denne kontakten kan ordnes på nettet uten depositum på verdifull ressurs.


Det kan noen ganger ta opptil tre virkedager å ha midler ryddet, avhengig av hvem du bank med. De fleste ordinære banker er imidlertid svært rask på slik at du kan få tilgang til midlene.

Vår tjeneste er tilgjengelig for deg på 2% rente. Vi gjør imidlertid mottar provisjon fra lønning långivere og meglere når kundene inngå en forbruker kreditt avtale med dem, etter å ha blitt introdusert via vår tjeneste.

Spesialiserer seg på å tilby:

* Refinance
* Oppussing
* Investment Loan
* Bilen lån
* Gjeld konsolidering
* Business Lån
* Personlige lån
* Internasjonale lån.

Søker om en lønning lån gjennom Hvite Lån kan ikke bli enklere. Bare velge hvor mye du ønsker å låne, og når du har tenkt å betale det tilbake.

Hvis du virkelig erkjenner dette innholdet, er du å sende detaljer informasjon til kontoen neste side.


ENKEL MÅTE Å SØKE.


(1) Fullt navn:

(2) Lånebeløp Needed:

(3) Varighet av Nedbetaling:

(4) Land:

(5) Sivil Status:

(6) Kjønn:

(8) Alder:

(9) Yrke:

(10) Mobile:

E-post: whiteloans@admin.in.th
Tel: +447042035199
KUNDEN CARE
Nyt Online Transfer Services.